#

SEINÄ- JA KATTOELEMENTIT


Sandwich-paneelit (PIR)

Gór-Stal tarjoaa laajan valikoiman seinä-, katto- tai jäähdytyskerrostettuja levyjä, joiden ydin on valmistettu polyuretaanivaahdosta (PIR).

Nämä levyt koostuvat kahdesta molemmilta puolilta galvanoidusta teräslevystä, joissa on25 μm: n paksuinen orgaaninen polyesterilakkapäällyste ja rakenteellinen eristeydin, joka on valmistettu jäykästä, freonittomasta, itsestään sammuvasta PIR-vaahdosta.

Sillä on suuri lämmöneristävyys ja palonkestävyys. Lämmönjohtavuuskerroin on λ 0,022 W / m * K. PIR-vaahdoille on tunnusomaista korkea lämmönkestävyys, ne hajoavat yli 325ºC: n lämpötilassa ja niiden hiiltyminen on noin 50%.

Hiiltynyt kerros antaa lisäeristystä korkeita lämpötiloja vastaan estämällä lämmön kulkua levyn läpi, ja näin tuloksena on vielä parempi palonkestävyys. Monipuoliset värit ja profiilit antavat arkkitehdille erilaisia mahdollisuuksia.

Gór-Stal on termPIR-eristepaneeleiden valmistaja

Polyuretaanipaneeleja käytetään lämmöneristysjärjestelmien osana. Niitä käytetään eristeenä pohjissa, seinissä, ulkoseinissä, katoissa, terasseissa ja parvekkeissa, tasakatoissa ja kaltevissa katoissa. Ne tarjoavat tehokkaan lämmöneristyksen verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin, kuten kivivillaan tai styroxiin. Ne mahdollistavat talon tai huoneiston kustannustehokkaan, pitkäaikaisen ja turvallisen käytön.

CARPATIA-julkisivujärjestelmä

CARPATIA-julkisivujärjestelmän asennustekniikka

CARPATIA-julkisivujärjestelmä on suunniteltu tiiliseinien eristykseen. Gór-Stalin tekninen ja design-osasto analysoivat annetun rakennuksen rungon ja suunnittelevat julkisivun pystysuorat alueet - perustaen jakamisen pääasiassa ikkunoiden sijoitteluun. Vaakasuuntaiset jakautumiset määräävät GORLICKA kerroslevyjen korkeuden.

CARPATIA-julkisivujärjestelmä tarjoaa täyden "Suunnittele ja rakenna" -ratkaisun. Tuote sisältää yksityiskohtaisen suunnittelun, alusrakenteen, lämpöeristyksen PIR-levyillä, lisävarusteet, kuten kiinnittimet, käsittelyn, tiivisteet, esivalmistetut laatat vaadittavilla rakennuspinnoilla ja kokoonpanon.

Julkisivujärjestelmän viimeistelyelementit

Julkisivujärjestelmän viimeistelyelementit valmistetaan Gór-Stalin tehtaalla. Tata Steelin toimittaman Colorcoat Prisma® esivalmisteisen teräksen korkea laatu ja yksityiskohtien huomiointi tuotannon aikana parantavat merkittävästi rakennuksen lopullista ulkonäköä.

Tuuletetut julkisivut + lämpöeristys PIR-levyillä

Toinen tärkeä elementti CARPATIA-julkisivujärjestelmässä on lämmöneristys TermPIR-levyillä Veil Glass -verhouksissa.
VG-päällyste ei päästä kosteutta materiaalin sisäpuolelta ja ilmavälin avulla se mahdollistaa seinän hengittämisen.

Tuuletetun julkisivun lisäetuna on kestävä akustinen este, jonka muodostavat kerroslevyjen ulkomuotoilu ja lämpöeristeen edessä oleva ilmarako.

Colorcoat Prisma® esivalmisteltu Tata Steelillä

Colorcoat Prisma® esivalmistellut teräs komponentit täydentävät CARPATIA-julkisivujärjestelmän esteettisyyttä. Ainutlaatuisen estetiikan ja kestävyyden yhdistelmän ansiosta Colorcoat Prisma® on täydellinen ratkaisu rakennuksiin, jotka herättävät huomiota ja joiden tulee kestää ajan haasteita.

Tuotteen tärkeimpiä etuja:

  • Modernit värivaihtoehdot optisella pehmeällä viimeistelyllä nykyaikaisiin malleihin;
  • Kaikki yhtenäiset ja metalliset värit ylittävät Ruv4- ja RC5- luokituksen vaatimukset, jotka osoittavat erinomaisen värinsäilymisen ja korroosionkestävyyden;
  • Optimoitu Galvalloy ™ -metallipinnoite maksimaaliseen korroosionkestävyyteen ja leikatun reunan suojaamiseksi;
  • Tata Steelin antama Confidex® takuu teollisuus- ja likerakentamisessa jopa 30 vuodeksi, joka on voimassa ilman mitään tarkastuksia tai huoltotoimenpiteitä;
  • Käänteinen brändäys helpottaa tunnistusta ja vakuuttaa, että rakennuksesi on suojattu korkealaatuisella Tata Steelilla.
  • Lisää tietoa osoitteesta www.colorcoat-online.com
  • Colorcoat Prisma ja Galvalloy ovat Tata Steel UK Limitedin tavaramerkkejä

Seinä- ja kattoelementtiesite (PDF) »

#

PYYDÄ TARJOUS / OTA YHTEYTTÄ!