Seinä- ja kattoelementit

Sandwich-paneelit (PIR)

Tarjoamme laajan valikoiman seinä-, katto- tai jäähdytyskerrostettuja seinäelementtejä, joiden ydin on valmistettu polyuretaanivaahdosta (PIR).

Seinäelementit koostuvat kahdesta molemmilta puolilta galvanoidusta teräslevystä, joissa polyesterilakkapäällyste ja rakenteellinen eristeydin, joka on valmistettu jäykästä ja itsestään sammuvasta PIR-vaahdosta.

Elementeillä on suuri lämmöneristävyys ja palonkestävyys. Lämmönjohtavuuskerroin on λ 0,022 W / m * K. PIR-vaahdoille on tunnusomaista korkea lämmönkestävyys. Ne hajoavat yli 325ºC: n lämpötilassa ja niiden hiiltyminen on noin 50%.

Hiiltynyt kerros antaa lisäeristystä korkeita lämpötiloja vastaan estämällä lämmön kulkua levyn läpi ja näin tuloksena on vielä parempi palonkestävyys. Monipuolinen väri- ja profiilivalikoima antaa arkkitehtuurissa lukemattomia mahdollisuuksia.

Gór-Stal on termPIR-eristepaneeleiden valmistaja

Polyuretaanipaneeleja käytetään lämmöneristysjärjestelmien osana. Niitä käytetään eristeenä pohjissa, seinissä, ulkoseinissä, katoissa, terasseissa ja parvekkeissa, tasakatoissa ja kaltevissa katoissa. Ne tarjoavat tehokkaan lämmöneristyksen verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin, kuten kivivillaan tai styroxiin. Ne mahdollistavat talon tai huoneiston kustannustehokkaan, pitkäaikaisen ja turvallisen käytön.

Seinä- ja kattoelementtiesite (PDF) »