VEKO®-hallit ja toimitilat – Kotimainen valinta

Teräksinen rakenne takaa kestävyyden

Veko- hallien rakenteet perustuvat teräsrunkoon, joka on rakenteeltaan joustava ja luja. Silti hallirakennus on kevyt, mikä tekee perustamisen helpoksi. Teräsrakenteille on myönnetty CE- hyväksyntä vaativaan EXC4- luokkaan. Tarvittaessa teräsrunko voidaan palosuojata. Veko- hallit ovat nopeita pystyttää, edullisia sekä energiatehokkaita – todellisia tehoneliöitä toimintaasi varten. Linnasteeliltä saat täyden palvelun uutta halliasi varten.

Voimme suunnitella, valmistaa ja rakentaa hallit avaimet käteen -periaatteella täysin valmiiksi. Voimme myös hoitaa vain jonkin osan projektistasi, tarpeen mukaan. Kaikki teräsrakenteet tehdään omalla konepajalla. Suunnittelu, tuotanto ja valmistuksen valvonta ovat samassa paikassa. Se takaa laadun ja rakenteiden yhteen sopivuuden. Sertifikaatti sekä suoritustasoilmoitus teräsrakenteista tulee aina rungon mukana. Ammattitaitoiset asentajamme hoitavat pystytykset luotettavasti ja nopeasti ja omalla nostokalustollamme.

Teollisuushallit ja toimitilat

Teollisuushallien toimitilat ovat tärkeä osa monien yritysten tehokasta toimintaa, ja niiden hyvä suunnittelu ja valmistus ovat ratkaisevan tärkeitä tehokkaalle toiminnalle. Teollisuushallit ja toimitilat tarjoavat tilat monenlaisille toiminnoille, kuten tuotantolinjoille, varastoinnille, logistiikalle ja kokoonpanolle. Teollisuushallien toimitilat suunnitellaan käyttötarkoituksen mukaisesti. Tilojen suunnittelussa on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten tilan käyttötarkoitus, toiminnalliset tarpeet, logistiikka, turvallisuus ja kustannukset.

Varmasti yhteensopivat elementit syntyvät osaavissa käsissä

Oma betonivalimomme takaa perustusten ja rungon yhteensopivuuden. Rakenteet suunnitellaan ja valmistetaan samassa paikassa, näin virheet voidaan minimoida. Valimo tekee perustuselementtejä ja sokkelielementtejä myös muille rakentajille. Betonituotteet ovat CE-merkittyjä ja erittäin laadukkaita. Oma insinööritoimistomme tekee suunnitelmia myös muille rakentajille. Valmistamme omat anturaelementit ja sokkelipalkit omassa nykyaikaisessa elementtitehtaassa. Meiltä saat myös perustuselementit muihin halleihin. Henkilökunnassa on V-vaativuusluokan (Fise) omaava teräsrakenteidensuunnittelija ja teräsrakennetehtaan työnjohtaja sekä TRY:n hyväksymä palosuojamaalari. Koulutamme henkilökuntaamme tarpeen mukaan. Kaikilta hitsaajiltamme löytyvät tarvittavat hitsausluokat.

Pitkä tehdashallimme mahdollistaa pitkien osien kokoonpanon. Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää, minkälaisen hallin tarvitset.